Du har 1 vare i handlekurven
Solheim Kjøtt i Bergen er opptatt av å servere spekemat med veldig god kvalitet til sine kunder. Spekemat er en av Norges mest tradisjonsrike matopplevelser. Spekemat er enkelt og raskt å tilberede og du har et bredt spekter av alternativer for servering.
Spekemat er mat som er konservert gjennom speking. Det vil si å gjøre råvaren spiselig og holdbar uten å steke eller koke kjøttet. Speking som konserveringsmetode har vært kjent i de fleste land i mange år, og i Norge og Bergen, mer enn 1000 år. Spekemat var tidligere en helt alminnelig måte å tilberede kjøtt på, og helt nødvendig for at folk skulle overleve. I dag er spekemat en delikatesse som passer perfekt til forrett på vårens og sommerens glade festdager.
Solheim Kjøtt i Bergen hjelper deg med å finne spekemat som passer perfekt for ditt koldtbord. Solheim Kjøtt serverer et bredt utvalg av spekemat til alle anledninger. I butikken vår på Danmarksplass i Bergen finner du blant annet langtidsmodnet fenalår og vår egenproduserte fårepølse. Solheim Kjøtt har blant annet salami fra Firenze, Napoli og andre steder i Italia og ekte fransk landpølse som du kan få tak i uten å dra ut av Bergen. Dette er smaksopplevelser som deg og dine gjester vil sette pris på i lang tid.
Spør Solheim Kjøtt i Bergen om spekemat, så hjelper vi deg å finne dine favoritter innen spekemat.