Du har 1 vare i handlekurven

Spekemat

Spekemat til alle anledninger


Spekemat i Bergen

Solheim Kjøtt i Bergen er opptatt av å servere spekemat med veldig god kvalitet til sine kunder. Spekemat er en av Norges mest tradisjonsrike matopplevelser. Spekemat er enkelt og raskt å tilberede og du har et bredt spekter av alternativer for servering.


Spekemat er mat som er konservert gjennom speking. Det vil si å gjøre råvaren spiselig og holdbar uten å steke eller koke kjøttet. Speking som konserveringsmetode har vært kjent i de fleste land i mange år, og i Norge og Bergen, mer enn 1000 år. Spekemat var tidligere en helt alminnelig måte å tilberede kjøtt på, og helt nødvendig for at folk skulle overleve. I dag er spekemat en delikatesse som passer perfekt til forrett på vårens og sommerens glade festdager.


Fenalår, fårepølse og mye mer!

Solheim Kjøtt i Bergen hjelper deg med å finne spekemat som passer perfekt for ditt koldtbord. Solheim Kjøtt serverer et bredt utvalg av spekemat til alle anledninger. I butikken vår på Danmarksplass i Bergen finner du blant annet langtidsmodnet fenalår og vår egenproduserte fårepølse. Solheim Kjøtt har blant annet salami fra Firenze, Napoli og andre steder i Italia og ekte fransk landpølse som du kan få tak i uten å dra ut av Bergen. Dette er smaksopplevelser som deg og dine gjester vil sette pris på i lang tid.


Spør Solheim Kjøtt i Bergen om spekemat, så hjelper vi deg å finne dine favoritter innen spekemat.

For spekemat i Bergen - Velg Solheim Kjøtt

  • Spekepølser
  • Spekeskinker
  • Fenalår

SPEKEPØLSER

Salami Firenze -Salami Salami Napoli - Salami- Ravenna - Salami Toscano- Salami m/ pepper- Salami Med Urter- fransk landpølse- egenprodusert fårepølse
SPEKEPØLSER
Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


KONTAKT OSS

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV