Du har 1 vare i handlekurven

Om oss

Catering & Kantinedrift - Bergen


Catering i Bergen og engrossalg har vært en naturlig utvidelse av virksomheten Solheim Kjøtt AS. I 2006 fikk Solheim Kjøtt AS ny daglig leder. Bjarte Birkeland har over 30 års erfaring med kantinedrift, noe som har medført at Solheim Kjøtt også har etablert seg i dette markedet.


Solheim Kjøtt AS har alltid vært lokalisert i Solheimsgaten 25 i Bergen. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.


Vi prioriterer kvalitet og service, og stiller høye krav til sine ansatte. Daglig leder Bjarte Birkeland, er utdannet kokk og har over 20 års erfaring innen kantinedrift og catering i Bergen.


Produksjonsansvarlig Atle Svalland, er utdannet pølsemaker og har 35 års erfaring, de siste 40 år hos Solheim Kjøtt AS.


Solheim Kjøtt AS ønsker å bistå sine ansatte slik at de kan bedre sin kompetanse. Derfor stimuleres alle ansatte til å videreutvikle seg, enten via kursing eller videreutdannelse.


Solheim Kjøtt AS har gjennom mange år tilegnet seg god kjennskap til hva kundene ønsker og forventer. Prioritering av kvalitet og service rager høyest. Dette motiverer oss til stadig å strekke oss mot nye kvalitetsmål.


Kompetansen i Solheim Kjøtt AS går langt utover selve produksjonen av kjøttvarer, og spenner blant annet over områder som for eksempel trend, ernæring, menyplanlegging samt renhold og hygiene.


Solheim Kjøtt AS selger kompetanse, kvalitet og service. Dette er nøkkelen vår til suksess.


Vi kan kantinedrift og catering i Bergen!

Skal vi kontakte deg?

Har du spørsmål, eller ønsker du en tilpasset meny? Send inn din info så tar vi kontakt!


Kom innom for en hyggelig handel

Våre kokker og dyktige medarbeidere står klar for å svare på spørsmål! Kom innom for en hyggelig handel eller prat om en spesialtilpasset meny.

KONTAKT OSS

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV